Feest voor 100 jaar Gezinsbond met verteltheater en lekkers

Gezinsbond nationaal bestaat 100 jaar, wij in Aartselaar feesten mee en doen dit met een gezellige namiddag voor gezinnen en kinderen. We bieden jullie een verteltheater met de titel 'Knikkebollen'. Gebracht door Nicole Gielman (een streekgenote). Een verhaal over vriendschap en fantaseren, verhalen om mee te lachen, om van te griezelen en van te zweven. En nadien kan je nog smullen.

Locatie

Aartselaar 2630 Della Faillelaan 21 De Hamer

Er is altijd wel een reden om te feesten en leden eens te verwennen, 100 jaar worden is wel heel speciaal, dus mocht het een groot feest worden. Met lachende gezichtjes en lekkers. En zo besloten we een theatervoorstelling te organiseren en een pannenkoekenfestijn te houden. De voorstelling duurt 50 minuten daarna staan de pannenkoeken klaar. Ook jeugdgroepen zijn welkom. Maar er moet zeker ingeschreven worden omdat het aantal toehoorders beperkt is. Komen jullie meefeesten ?

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
2.50

2,50 per persoon vanaf 6 jaar, jongere kinderen gratis maar de voorstelling richt zicht tot kinderen van 6 jaar en ouder, te storten op Gezinsbond Aartselaar BE 7378955220 5860

Inschrijven

Inschrijven noodzakelijk met vermelding aantal volw. en kinderen + 6 jaar

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Kofferbakverkoop datum nog niet definitief !

Beste

 

Hou onze Facebookpagina en webstek goed in 't oog om de juiste datum te weten. Momenteel hebben we nog geen bevestiging of we op 20 juni ons plan kunnen uitvoeren, anders wordt het 19 september.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

nagenieten

Meer activiteiten

Di Nov 09
Locatie

Aartselaar