Goede dadentocht

Trek uw wandelschoenen aan en laat uw hart zien tijdens deze wandeling door een stukje Aartselaar. Print de documenten via https://aartselaar.gezinsbond.be/documenten-goede-dadentocht

Locatie

Aartselaar 2630 Laar Het Laar dorpsplein

Goede daden-tocht door een stukje Aartselaar, af te leggen in eigen bubbel tussen 1 juni en 25 augustus 2021

Corona maakte het leven niet gemakkelijk, we werden gedwongen voorzichtig en flexibel te zijn (steeds wisselende regels en omstandigheden) en afstand te houden. Het klonk vaak heel negatief en streng maar het maakte ons ook inventief en creatief. Ook onze afdeling ging op zoek naar nieuwe manieren om activiteiten aan te bieden. Zo organiseerden we enkele maanden terug een fijne fotozoektocht en dat werd een groot succes. Dus zochten we naar een nieuwe gelijkaardige actie. Het is moeilijk om in groep dingen te doen. Als vereniging willen we net mensen samenbrengen en verbinden want we zien vereenzaming, vermoeidheid en isolatie maar gelukkig zien we ook veel solidariteit en veerkracht. Dat zijn belangrijke eigenschappen. Wij willen als Gezinsbond goede daden een duwtje in de rug geven en springen terug mee op de wandel-hype. Deze twee dingen combineren we in een "goede dadentocht". Natuurlijk vinden we het belangrijk om alle coronaregels goed te blijven volgen, doe daarom de tocht nog steeds in kleine groep met inachtneming van alle veiligheidsregels. Dus verzamel uw bubbel, lees goed de voorbereidende opdrachtjes door en trek dan uw stapschoenen aan voor een fijne tocht door Aartselaar. Op deze tocht kan je via 10 stops met bijhorende opdrachtjes, een leuke tijd beleven en positiviteit uitstralen. Doen jullie mee ? Veel plezier! Het is een tocht met kansen (geen moetjes, pas het aan naar uw gezin en leeftijden), het is gratis en naast de fysieke weldaad van het wandelen, krijg je er hopelijk ook een warm gevoel bij en voor de kinderen is er als beloning voor het volbrengen van de tocht, een pakje voorzien (af te halen binnen de openingsuren van onze Gezinsvriendelijke handelaar Standaard Boekhandel in de Kapellestraat. (we voorzien ons op 100 deelnemende kinderen over de ganse duurtijd)

Wij kijken er naar uit jullie wensen en foto's te zien.

Opdrachtenblad en plan ook terug te vinden op onze website en facebookpagina

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Kofferbakverkoop datum nog niet definitief !

Beste

 

Hou onze Facebookpagina en webstek goed in 't oog om de juiste datum te weten. Momenteel hebben we nog geen bevestiging of we op 20 juni ons plan kunnen uitvoeren, anders wordt het 19 september.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

nagenieten

Meer activiteiten

Di Nov 09
Locatie

Aartselaar