kofferbakverkoop 2dehands baby- en kinderkledij, speelgoed en babygerief

Gezinsbond Aartselaar organiseert op zondag 19 september van 13u30 tot 16u30 een kofferbakverkoop voor tweedehands baby- en kinderkledij, speelgoed en babygerief. De verkoop gaat door op de parking van het Cultureel Centrum, ingang aan de Della Faillelaan.

Locatie

Aartselaar 2630 Della Faillelaan 34 parking Cultureel Centrum

Gezinsbond Aartselaar organiseert op zondag 19 september van 13u30 tot 16u30 een kofferbakverkoop voor tweedehands baby- en kinderkledij, speelgoed en babygerief.
Dit is een corona-proof alternatief voor onze halfjaarlijkse tweedehandsbeurs! De verkoop gaat door op de parking van het Cultureel Centrum, ingang aan de Della Faillelaan. Deze activiteit is onder voorbehoud van de op dat moment geldende corona-regels en het weer. Raadpleeg onze website aartselaar.gezinsbond.be voor de laatste informatie.
Info en inschrijven bij Patricia Top via tweedehandsaartselaar@hotmail.com of gsm 0496-26.11.47.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

Enkel leden Gezinsbond kunnen deelnemen. Prijs per auto: 5 euro. 1 auto per verkoper. We voorzien extra plaats naast de auto voor goederen.

Inschrijven

Enkel leden van de Gezinsbond kunnen deelnemen als verkoper. Inschrijven kan via mail: tweedehandsaartselaar@hotmail.com of via sms op 0496261147. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Kofferbakverkoop datum nog niet definitief !

Beste

 

Hou onze Facebookpagina en webstek goed in 't oog om de juiste datum te weten. Momenteel hebben we nog geen bevestiging of we op 20 juni ons plan kunnen uitvoeren, anders wordt het 19 september.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

nagenieten

Meer activiteiten