Hidrodoe

Op zoek naar een educatieve uitstap met speelmogelijkheden? Zoek niet verder, Hidrodoe in Antwerpen is precies wat je zoekt. Geniet erbovenop van een korting van de Gezinsbond.

Al spelend leren over water

Hidrodoe is een museum over de wetenschap van water. Je kan er verschillende mysteries rond water ontdekken aan de hand van de verschillende workshops die Hidrodoe aanbiedt. Enkele voorbeelden van deze workshops zijn: je eigen waterstofraket bouwen, een gigantische draaikolk creëren, watervoetbal spelen,… Hidrodoe is geschikt voor alle leeftijden.

Er is ook een geanimeerde 4D film die je meeneemt door het interessante proces van drinkwaterproductie. Door de 4D effecten zal het lijken dat je zelf een waterdruppel bent!

Na al het indoor-bijleren is het natuurlijk tijd om naar buiten te gaan! Dit kan in de watertuin, ook hier kunnen verschillende workshops en proefjes worden uitgevoerd. De buitenproefjes worden logischerwijze voornamelijk in de lente/zomer georganiseerd.

Speel de Schitterend water-quiz, voor een portie waterwetenschap thuis.

INFO Corona-maatregelen

Korting bij Hidrodoe via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond dan heb je een korting van 1 euro op een volwassenticket. 

  • De korting wordt aan de kassa toegekend.
  • De korting is zowel geldig op online tickets als op tickets aan de kassa.
  • De korting is niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Tickets kunnen (gedeeltelijk) betaald worden met afnames per schijf van 5 euro.
Hidrodoe Antwerpen: Korting

Kofferbakverkoop datum nog niet definitief !

Beste

 

Hou onze Facebookpagina en webstek goed in 't oog om de juiste datum te weten. Momenteel hebben we nog geen bevestiging of we op 20 juni ons plan kunnen uitvoeren, anders wordt het 19 september.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

nagenieten