Seafront Zeebrugge

Op zoek naar een leuke gezinsuitstap in Zeebrugge? Zoek niet verder, Seafront Zeebrugge is exact wat u zoekt! Geniet erbovenop nog van een mooie korting via de Gezinsbond.

Seafront gelegen in Zeebrugge is een maritiem themapark met verschillende mooie tentoonstelling over de zee en de rijke geschiedenis van de visserij in het unieke kader van de oude vismijn van Zeebrugge. Er zijn tentoonstellingen over Noordzeeschatten, over vissen, over de haven en nog veel meer.

Momenteel kan je bij Seafront in Zeebrugge een tijdelijke tentoonstelling gaan bezichtigen genaamd ‘Operatie Noordzee'. Deze tentoonstelling gaat over de slag om de schelde. Hier kan je zelf uitvinden hoe je de strijd zou winnen en kom je ook te weten wat de vissers allemaal vingen tijdens de tweede Wereldoorlog. Operatie Noordzee is voor alle leeftijden geschikt!

 

Praktisch

  • Wanneer
    • februari/maart: elke zaterdag en zondag van 10 tot 17 uur
    • krokusvakantie: elke dag van 10 tot 17 uur
    • vanaf de paasvakantie: dagelijks van 10 tot 17 uur

Spetterende fin-de-saison op 2 en 3 oktober: (gratis) bezoek aan SEAFRONT voor de kids, kinderanimatie, muziek en heel wat foodtrucks!

 

INFO Corona-maatregelen

Korting bij Seafront Zeebrugge via de gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting op je ticket van 1,50 euro. Deze korting wordt gegeven bij vertoon van de lidkaart aan de kassa van Seafront te Zeebrugge. Hier bovenop krijg je een gratis postkaart van Operatie Noordzee én een drankje! Twijfel dus zeker niet en ga nu naar Seafront in Zeebrugge met de Gezinsbond!

  • De korting is niet geldig op online tickets of andere tickets/producten.
  • Tickets kunnen (gedeeltelijk) betaald worden met afnames per schijf van 5 euro.

 

Seafront Zeebrugge: Korting

Kofferbakverkoop datum nog niet definitief !

Beste

 

Hou onze Facebookpagina en webstek goed in 't oog om de juiste datum te weten. Momenteel hebben we nog geen bevestiging of we op 20 juni ons plan kunnen uitvoeren, anders wordt het 19 september.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

nagenieten