Museumpas

Op zoek naar een pas waarmee je meer dan 200 musea in België kan bezoeken? De Museumpas is perfect wat je zoekt. Koop hem voor jezelf of als cadeau!

Met 1 pas naar 200 musea

Met de Museumpas kan je gedurende één jaar onbeperkt 200 musea en 275 expo’s bezoeken. Je kan musea en expo’s bezoeken in heel België, onder andere in Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge,… Enkele voorbeelden van musea waar je de Museumpas kan gebruiken zijn: Huis van Alijn (Gent), Abdijmuseum Ten Duinen (Koksijde), Sint-Jans Hospitaal (Brugge), Stadsmus (Hasselt), Fotomuseum (Antwerpen),...

 

 

 

Korting op de Museumpas via de Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 10%.

  • De korting is enkel geldig op museumpassen (vouchers) aangekocht via de webshop van de Gezinsbond.
    • De vouchers kunnen ook gebruikt worden voor verlenging van je museumpas.
    • De museumpas wordt pas geactiveerd bij je eerste museumbezoek. Vanaf dan gaat de geldigheidsduur van 1 jaar pas in. Meer info.
  • Per lidnummer kunnen er maar evenveel vouchers voor museumpassen aangekocht worden als er inwonende gezinsleden zijn op basis van de gegevens beschikbaar in de ledendatabase van de Gezinsbond.
  • De korting wordt onmiddellijk bij aankoop van de voucher op de lidkaart geplaatst.
  • De vouchers dienen op de website van museumpas ingeruild te worden voor de effectieve museumpas of de verlenging van je museumpas. Hierbij dien je de vouchercode (13 cijfers), en dus NIET je lidnummer, in te geven.
  • De museumpas(sen) zal (zullen) je binnen 7 werkdagen na inruiling van de voucher op de website van museumpas worden toegestuurd. Meer informatie vind je hier: levering museumpas.

 

Korting op de Museumpas

Kofferbakverkoop datum nog niet definitief !

Beste

 

Hou onze Facebookpagina en webstek goed in 't oog om de juiste datum te weten. Momenteel hebben we nog geen bevestiging of we op 20 juni ons plan kunnen uitvoeren, anders wordt het 19 september.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

nagenieten