Bed & Breakfast - Vakantiewoningen

Zin om er even tussenuit te knijpen?

Deze adresjes leggen je niet alleen in de watten, maar verwennen je ook met spaarkorting!

 

 • B&B De Oude Winning (Riemst)
  B&B De Oude Winning, ondergebracht in een geklasseerde vierkantshoeve, is een gezinsvriendelijke B&B met twee gastenkamers, drie vakantiewoningen en een speelschuur waar kinderen heerlijk kunnen ravotten.

    Jouw voordeel: 5 % spaarkorting

 

 • B&B Esenkasteelhoeve (Diksmuide)
  B&B Esenkasteelhoeve, gelegen in een groene oase achter het kasteel van Esen, is de ideale uitvalsbasis om Diksmuide, de Westhoek en de Westkust te verkennen. In de ecologisch aangelegde tuin kan je ongestoord genieten van de rustige omgeving.

    Jouw voordeel: 3 % spaarkorting

 

 • Q B&B (Herzele)
  Q B&B is gelegen vlakbij talrijke wandel- fiets- en vesparoutes. Laat je lekker verwennen in de privé-wellness en kom volledig tot rust in De Vlaamse Ardennen.

    Jouw voordeel: 5 % spaarkorting

 

 • Vakantiewoning De Vijver Wolfsdonk (Aarschot)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Het huisje met domein is specifiek uitgerust voor gezinnen met kinderen. Samen spelen of uitrusten, binnen én buiten. Het is ook dé uitvalsbasis voor actieve ontspanning in het Merodegebied.

    Jouw voordeel: 5 % spaarkorting

 

 • Vakantiewoning Honingzoet (Borgloon)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    In vakantiewoning Honingzoet kom je volledig tot rust tussen de vele weilanden en fruitplantages, ideaal voor een stevige wandeling of fietstocht.

    Jouw voordeel: 10 % spaarkorting

 

B&B - Vakantiewoningen

Kofferbakverkoop datum nog niet definitief !

Beste

 

Hou onze Facebookpagina en webstek goed in 't oog om de juiste datum te weten. Momenteel hebben we nog geen bevestiging of we op 20 juni ons plan kunnen uitvoeren, anders wordt het 19 september.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

nagenieten