Sunparks

Zin om er even tussenuit te gaan met het gezin? Dan ben je bij Sunparks aan het juiste adres! Of je nu kiest voor een verblijf aan de Belgische Kust of in de Kempen, een onvergetelijke tijd wordt het zeker!
Een strandwandeling, een partijtje minigolf, een spelletje bowling, een mooie fietstocht... het kan allemaal! Bovendien geniet je van het subtropisch zwembad Aquafun en van de binnenspeeltuin Kids World. Onbeperkte toegang inbegrepen tijdens je verblijf!

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 4 % spaarkorting op het huurbedrag
  • De korting is enkel geldig op vakanties geboekt via de website van Gezinsvakantie-Familiatours. Het aanbod omvat alle Sunparks - aanbiedingen zoals vermeld op de actie-webpagina, enkel toegankelijk via de website van Gezinsvakantie-Familiatours.
  • Het huurbedrag is de huurprijs van het vakantiehuis, exclusief verblijfs-en milieuheffing en eventuele andere extra's.
  • De korting wordt uiterlijk binnen de maand na je vertrekdatum op je lidkaart geplaatst.

 

Sunparks

Kofferbakverkoop datum nog niet definitief !

Beste

 

Hou onze Facebookpagina en webstek goed in 't oog om de juiste datum te weten. Momenteel hebben we nog geen bevestiging of we op 20 juni ons plan kunnen uitvoeren, anders wordt het 19 september.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

nagenieten